Nivalan seosrehupäivä ja työnäytös

Ajankohta
31.10.2019
11:00 - 15:00


Nivalassa 31.10. tapahtuu aperuokinnan rintamalla, kun kymmenen eri valmistajan apevaunut pääsevät näyttämään kykyjään. Koneviesti ja Nivalan kaupungin AgroTeknoa jokilaaksoihin -hanke järjestävät Suomen kattavimman apevaunujen työnäytöksen.

Apevaunut valmistavat yleisön edessä jokainen oman seoksensa samoista komponenteista, pääraaka-aineena paalirehu. Työn tulosta tarkkailevat ProAgrian ruokinta-asiantuntijat yhdessä tarkkaavaisen yleisön kanssa. Koneviesti puolestaan selvittää, mitä kukin apevaunu vaatii sekoitustraktorilta.

Mukaan on ilmoittautunut lähes kaikki markkinoilla toimivat apevaunumerkit, mm Delaval, Eurocomp, Faresin, JF, Peecon, RMH, Seko, Siloking, Strautmann ja Trioliet. Vaunut ovat pääosin noin 20-kuutioisia 2-ruuvisia vaunuja, mutta vertailukohdaksi saadaan myös esimerkiksi 3-ruuvinen pystyruuvivaunu.

Jos ruokintakalusto kiinnostaa, on tämä täydellinen tilaisuus päästä näkemään eri vaunut työssään. Ja mikä parasta, kuulet samalla tärkeää tietoa aperuokinnan saloista. Tarjolla on myös messutunnelmaa, sillä paikalle saapuu kymmenittäin näytteilleasettajia.

Tapahtuman www-osoite: www.agroteknoa.fi

-----------------------------------------------
<<< Takaisin tapahtumalistaukseen